Wednesday, July 15, 2009

PELANCARAN ALBUM HAFIZ AF7 14 JULAI 2009

* credit/debit to www.budiey.com*
*credit / debit to www.budiey.com*


Wei kengkawan, album apeace and the gang dah kuar..sedap siot lagu Apeace, atan balik umah semalam pun ckp lagu apeace sedap dimakan begitu sajer.
Ada satu lagu yg atan paling suka dalam album tu tajuknya "KU AKUI".
Pastu pasang je album tu sampi lebam.. tp mmg best ar lagu apis..akak suker..
Lagu2 bebudak ni yg best mcm beskut ialah:
AKIM - BENGANG
ARIL - TOKSID
ISMA - BISIKAN GODAAN
*YAZID - YA PAPA

Korunk jgn lupe dptkan album Baru Apis and the Gang, kalau beli cetak rompak akak tau tau, akak belasah, tak kira..akak bakar kedai cina yg jual tu. Huh! Lagu MASIH JELAS syahdu dan mendayu. Cair mak dengar. Auw... Selalunya kak aida kalau masuk bilik air tak kisah la mandi ke @ memerut mesti nyanyi lagu Apis & Akim. Feel Gitu..

yg best cam beskal tua
DeLurVe 1.44tghri / 15/07/2009

2 comments:

eezafaiz said...

yazid masih lagi ttp maintain hensem!!!!!!!!!
aku ttp skong ko yazid....
rock the world!!!!!!!!!!

Anonymous said...

hik3..kelakarla akak nie...best je baca...