Wednesday, September 2, 2009

SALAM HARI RABU - 02.09.2009

Wassup all, lama tak update blog, apa igt aku takde kerja lain ker nak mengadap PC 24 jam, main MukaBuku bagai?..huh. sowie ar, aku ada byk hal nak bikin. Hari Sabtu V alls jumpa atantuya then dia kasi schedule Baru for bulan 9 then dia dah GIGIbiRUkan Video AF RAYA kampung Silang Berapi tu kat aku. So antara Event yg leh aku Hapdate kat korang ialah seperti berikut :

01.09.2009 - Majlis Astro Berbuka Puasa, Venue KLCC - Isma, Atan, Stacy & Hairi (AW)
02.09.2009 - MAMEE - Ground Appearance di UNITEN (Bangi) 11am - 2pm
PTPL Shah Alam - 4pm - 6pm
04.09.2009 - Berbuka Puasa With Trek Selebriti (Isma & Yazid)
13.09.2009 - ERA Contest Winners Buka Puasa (Isma & Yazid)
14.09.2009 - MAMEE - Ground Appearance UKM (Bangi) 11am - 4pm

Sekian sahaja yg boleh aku paparkan, kalau hari2 yg berlubang tu ada la aktiviti lain yg aku tak leh nak tulis kat sini...

p/S: ada yg tak pose buat2 pose pastu kutuk org, mkn kedai cina lak tu, ches! muka tak malu..huh kalau aku dah lama aku terajang Medula Oblongata manusia durjana tu..
Neway aku tak leh mencarut kan..takpe, takpe aku simpan carutan aku utk bulan seterusnya.

Chow Bedah
DeLurve

1 comment:

Chokichoki said...

hye yazidd. tadi dtg uniten. CC ada begambar ngan yazid. n CC ada letak kat blog CC ^__^

tak ramai sangat orang kat admin tadi..

selalu ramai kat COE..

anyway, nice to meet u face to face.
dlu tgok kat tv je hehe..

CC dah follow yazid..

datanglah melawat blog CC ble yazid free

http://chokichokiyangsedap.blogspot.com

bye2!~