Thursday, July 30, 2009

KESIBUKAN TERLAMPAU SI ATANTUYA

AR tu kat atas..atan tgh tepon aku la tu bgtau dia bizi..betul conversation yg sengaja direka seperti di bawah:

Atan : Kak Aida, atan bizi tahap 'zizi' dua minggu tau..1 minggu kat sarawak, 1 minggu kat Melaka shooting AF raya.

Kak Aida : Ada Aku kesah? Cak cak cak

Atan : Kak aida, ko pesan kat abg chel, uji dgn neni, nanti aku balik dari Melaka aku belanja korunk makan yer..ckp dgn abg chel jgn merajuk tau...

Kak Aida : Ada Aku kesah???

Atan : Kak aida, aku rasa nak Lempunk muka ko la kak, boleh tak kak???!!!!

Kak Aida : HUH!! Itu aku KESAH!!!!!



Yo..wassup alls..korunks..atan sibuk tahap penyibuk katanya..tahun lepas dia sms akak dia kata dia BIZI tahap Cipan keja opis..pastu atan kata kalau sesapa nk pinang dia tahun ni..hope korunk leh tangguhkan proses peminangan ke tahun depan sbb atan bizi nak shortlisted candidated.. Tu la akak pun ada perasan dia asyik pakai short pants je dua tiga minggu lepas (apa kena mengena shortlisted dgn short pants?) Now atan kat Melaka, pegi cari masalah kat sana...byk masalah negara nak diselesaikan kat sana menurut kata beliau ler...

akak syorkan korunk hari2 tgk blog KLUBBKIDD sbb kat sana byk gambar best2..gua tak mo paste, taip je word klubbkidd genti korunk jumpa, gambar fresh make from oven...ada baik??..tak reti2 hoh :P


AKu sukA BelasAh oRg yg Kacau Aku Tido!!!
DeLuRvE

3 comments:

fadreza phycaze said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

poyo

terpoyo said...

poyo la ko ni....